خط مشی مدیریت سبز دانشگاه تفرش

۲۶ تیر ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۷ کد : ۲۷۳۰ رویدادها
تعداد بازدید:۹۶۴
  • تا حد امکان برای غذا خوردن و یا نگهداری مواد غذایی از ظروف یکبار مصرف استفاده نکنید.
  • به جای استفاده از لیوان یکبار مصرف، از لیوان شخصی و ظروف قابل شتشو استفاده کنید.
  • اگر به عکس یا مطلبی نیاز نداری آن را پرینت نکنید.
  • به جای انتشار اطلاعیه های همگانی از تابلو اعلانات استفاده شود.
  • حتما به جای نامه نگاری از اتوماسیون استفاده کنید.
  • تا حد امکان متون خود را بر روی صفحه مانیتور ویرایش کنید و در صورت نیاز به پرینت اولیه از چک پرینت استفاده کنید.
  • هنگام پرینت از هردو طرف کاغذ استفاده کنید.
  • روزنامه و مجلات را به طور مشترک استفاده کنید.
  • در حد امکان سعی کنید از تجهیزات و لوازم اداری خود نگهداری کنید و در مرحله آخر نسبت به تعویض آنها اقدام کنید.
  • از قسمتهای نوشته نشده و سفید کاغذ بعنوان کاغذ یادداشت کوچک استفاده شود.
  • یک جعبه در دفتر کار خود در نظر بگیرید و کاغذ هایی راکه امکان استفاده مجدد آنها وجود دارد در آن قرار دهید تا از آنها برای چک پرینت استفاده شود.
  • درجلسات، بجای رومیزی‌ها و ظروف یکبار مصرف، از رومیزی‌ها و ظروف قابل شستشو استفاده کنید.
  • پرهیز از روشن گذاشتن صفحه نمایش کامپیوتر در صورت عدم نیاز بیش از 10 دقیقه
  • پرهیز از روشن گذاشتن کامپیوترها در زمان استراحت طولانی و بیش از 30 دقیقه
  • خاموش کردن وسایل,زمانی که از آن ها استفاده نمی شود و قرار ندادن چاپگرها  و دستگاه های کپیدر حالت آماده بکار
آخرین ویرایش۲۶ تیر ۱۳۹۶